Web Analytics Made Easy - Statcounter

جزئیات تغییرات اعمال‌شده در جدول پخش شبکه‌های سیما تا اواخر اسفندماه به دلیل شرایط ایجادشده به منظور کنترل شیوع ویروس کرونا و لزوم ایجاد آرامش روانی در جامعه اعلام شد. ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۸ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اخبار کوتاه رادیو و تلویزیون را در ادامه ببینید:

تغییرات جدول پخش شبکه‌های تلویزیون

پس از دستور سیدمرتضی میرباقری  معاون سیما شبکه‌های تلویزیون با تغییر جدول پخش برنامه‌های معمول خود و با گنجاندن برنامه‌های شاد، سرگرم‌کننده و طنز، قصد دارند لحظات دلنشینی را برای مخاطبان تلویزیون فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه 1 سیما هر روز ساعت 9:45 صبح یک فیلم سینمایی ایرانی طنز برای مخاطبان پخش می‌کند و ساعت 17 سریال «خانه به دوش» را روی آنتن می‌برد. ساعت 19:30 هم پخش مسابقه «ادابازی» از سری برنامه‌های «خندوانه» تا آخر اسفند در جدول پخش شبکه اول سیما قرار گرفت.

مسابقه «سبقت» از یکشنبه تا چهارشنبه‌ ساعت 23 و مسابقه «ایران» هم از هفته آتی همین ساعت پخش می‌شود.

شبکه 2 سیما سریال طنز «شگفت‌انگیز» را جایگزین سریال «از سرنوشت» می‌کند و یک هفته پس از آن هم «سامو بندری» را روی آنتن می‌برد.

همچنین در این شبکه ساعت 14:30 هر روز فیلم سینمایی پخش می‌شود. مجموعه تلویزیونی «کلاه‌قرمزی» نیز هر روز ساعت 11:30 پخش می‌شود. پخش برنامه طنز «دوقلوها» در ساعت 19 هم از دیگر برنامه‌های شبکه دو سیما است.

شبکه 3 سیما ساعت 10 هر روز یک فیلم سینمایی کمدی کلاسیک خارجی را جایگزین تکرار سریال ایرانی کرده است. ساعت 15:15 هر روز هم یک فیلم سینمایی کمدی از سینمای ایران پخش می‌شود.

سریال «مرد هزارچهره» هر روز ساعت 14 پخش می‌شود. برنامه «لبخند سه» هم در فواصل برنامه‌ها جانمایی شده و برخی از برنامه‌ها همچون «عصر جدید»، «اتفاق»، «میدون» و «اعجوبه‌ها» پس از پخش شبانه خود روز بعد ساعت 16:30 تکرار می‌شوند.

شبکه 4 سیما هم با پخش برنامه «طنزپیشگان» در ساعت 11 مهمان مخاطبان این شبکه خواهد بود. مستند «حال خوب» هم ساعت 20:30 پخش می‌شود.

شبکه 5 سیما از شنبه تا پنج‌شنبه ساعت 13:30 در تماشاخانه انواع پویانمایی‌ها و فیلم‌های مخصوص کودک و نوجوان را پخش می‌کند.

شبکه نسیم هم ویژه‌برنامه‌های «دست‌فرمون» را شنبه تا سه‌شنبه ساعت 22، «مثبت دست‌فرمون» را جمعه‌ها ساعت 20:30، «چهل‌تیکه» را از شنبه تا پنج‌شنبه ساعت 20:30، « دورهمی» را از چهارشنبه تا جمعه ساعت 22 و منتخب «خندوانه» را از شنبه تا پنج‌شنبه هر شب ساعت 23:30 روی آنتن می‌برد. برنامه ویژه «نسیم‌آوا» هم پنج‌شنبه‌ها ساعت 19 پخش می‌شود.

«ویتامین خ» از شنبه تا چهارشنبه ساعت 19، «خانه ما» پنج‌شنبه‌ها ساعت 19، «کاف گاف» روزهای فرد و جمعه ساعت 18:30 و «خانواده باحال» هر روز ساعت 14 پخش می‌شود.

شبکه تماشا هم برخی سریال‌های در حال پخش خود را متوقف و سریال‌های طنز را جایگزین کرده است. هم‌اکنون سریال « پایتخت 4» به جای سریال «سرگذشت» پخش می‌شود. پس از پخش «داستان بروسلی» در ساعت 19‌، سریال «بادبان‌های برافراشته» روی آنتن می‌رود. سریال « آچمز» در ساعت 20 جایگزین «زندگی از نو» شده است و از امشب «فرار از زندان» ساعت 23 پخش می‌شود.

شبکه نمایش فیلم‌های سینمایی و تله‌فیلم‌های ایرانی را با رویکرد سرگرم‌کننده و شاد ساعت 13 پخش می‌کند. باکس تکرار ساعت 15 این شبکه هم به پخش فیلم‌های جذاب تغییر پیدا کرده است. فیلم‌های سینمایی دنباله‌دار هم ساعت 19 پخش می‌شود. باکس ساعت 21 به پخش مرور آثار بازیگران و عوامل شاخص سینما با محوریت فیلم‌های طنز و سرگرم‌کننده می‌پردازد. باکس ساعت 23 نیز طبق روال قبل به پخش فیلم‌های جذاب اختصاص دارد.

شبکه کودک ساعت‌های 14 و 19 به پخش فیلم‌ها و انیمیشن‌هایی همچون «داستان اسباب‌بازی»، «رالف خرابکار»، «عملیات آجیلی» و .. می‌پردازد.

بر اساس این خبر، شبکه امید هم با تهیه فهرستی از فیلم‌ها در ساعت‌های 14، 17، 17:45 و 22:30 قصد دارد اوقات دلنشینی را برای کودکان و نوجونان مهیا کند.

کنداکتور شبکه‌های استان‌ها تغییر کرد

برنامه ها و جدول پخش شبکه های رادیویی و تلویزیونی مراکز استان های سازمان صداوسیما تغییر پیدا کرد. اقدامات متنوعی به منظور افزایش آگاهی از ابعاد این بیماری، اطلاع رسانی و آرامش بخشی انجام شد. این اقدامات از ابتدای اسفند آغاز شد که شامل اطلاع رسانی، ارائه راه های پیشگیری و ایجاد آرامش بخشی بود. در حوزه اطلاع رسانی، ارتباط با مدیرکل و معاونین دانشگاه علوم پزشکی هر استان و حضور در برنامه های مختلف، اطلاع رسانی مستمر از وضعیت بیماری در هر استان، پخش زیرنویس‌های خبری، تهیه گزارش از مسئولین در خصوص وضعیت مبتلایان و درمان شدگان از جمله اقدامات در این حوزه بود.

در حوزه ارائه راه‌های پیشگیری می توان به حضور پزشکان فوق تخصصی در برنامه ها، آموزش مسائل بهداشتی به همه سنین به خصوص کودکان، ساخت اینفوگرافی درباره کرونا و پخش در برنامه ها، پخش آیتم های آموزشی و رعایت بهداشت عمومی و نحوه جلوگیری از کرونا اشاره کرد.

در بخش آرامش بخشی نیز در پلاتو مجریان علاوه بر اطلاع رسانی، اقدامات امید آفرین و آگاهی بخش در دستور کار قرار گرفت. روشنگری در خصوص شایعات درباره کرونا و راه‌های غلبه بر استرس نیز در جدول پخش گنجانده شد. اما با اعلام تعطیلی مدارس و دانشگاه ها در برخی استان ها، صداوسیمای این استان ها نیز، تغییراتی در جدول پخش خود ایجاد کردند که شامل تقویت بخش های فیلم های سینمایی، آیتم های طنز و برنامه‌های کودک، ایجاد فضای سرگرم کننده در برنامه‌های روزانه صبحگاهی بود.

با وقوع دو رویداد طبیعی در استان‌های آذربایجان غربی و لرستان، صداوسیمای این دو مرکز نیز با انجام اقداماتی نسبت به تنویر افکار عمومی اقدام کردند. پس از زلزله در شهر خوی، با تشکیل ستاد بحران، گروه های خبری به مناطق زلزله‌زده اعزام شدند و پی در پی به ارسال آخرین اخبار اقدام کردند که بلافاصله این اخبار در اختیار مخاطبان قرار گرفت. بخش‌های مختلف خبری ضمن ارتباط زنده تلفنی و تصویری با مسئولان، مخاطبان را در جریان ماوقع قرار دادند. چندین آیتم مهارتی و آموزشی درباره زلزله روی آنتن رفت و اقلام مورد نیاز زلزله‌زدگان اعلام شد. از سوی دیگر با وقوع سیل در لرستان، صداوسیمای این مرکز اقدام به اطلاع رسانی مداوم و پخش هشدارهای هواشناسی کرد. تیم‌های خبری با حضور در مناطق سیل‌زده، به صورت زنده، مخاطبان را در جریان افزایش سطح آب رودخانه‌های پرخطر قراردادند. ارتباط زنده تلفنی با مسئولان یکی دیگر از اقداماتی بود که شاهدش بودیم؛ علاوه بر این، چندین برنامه آمورشی جهت مقابله با حوادث سیل پخش شد تا هموطنان از برخورد با سیل پرهیز کنند.

بازگشت تلویزیون به سریال‌های 90 شبی با جواد رضویان، شروع اتفاقِ رشیدپور و برنامه جدید نادر طالب‌زادهحمید لولایی به تلویزیون برمی‌گردد/ "شگفت‌انگیز است" به جای "از سرنوشت"+ عکس و تیزربررسی به شهرت رسیدن سلبریتی‌ها در تلویزیون؛ از دیوید بکهام تا چارلی چاپلینتلویزیون دوز طنز را بالا برد/ "مرد هزار چهره" به شبکه 3 آمد

 "چک" فیلم آخر هفته شبکه آی‌فیلم

فیلم سینمایی «چک» ساخته کاظم راست‌گفتار، پنجشنبه شب ساعت 22 برای آی‌فیلمی‌ها نمایش داده می‌شود. در خلاصه داستان این فیلم این‌طور آمده است: چند روز مانده به عید نوروز خانم مسافرکشی به نام گوهر پیرمردی خوش‌برخورد را که کیفی سیاه همراهش است سوار می‌کند. در ادامه، آدم‌های دیگری هم سوار تاکسی می‌شوند. ناگهان دو موتورسوار شیشه عقب ماشین در حال حرکت را می‌شکنند و به زور کیف پیرمرد را می‌ربایند. اما سرنشینان موفق می‌شوند کیف را از چنگ سارقان درآورده و به او برگردانند. پیرمرد می‌خواهد از هر چهار نفر تشکر کند و تنها یک چک در دسته جکش باقی مانده، چکی چهل میلیونی می‌کشد تا آنها پس از نقد کردن بین خودشان تقسیم کنند. این جمع که تازه با هم آشنا شده‌اند نمی‌توانند به هم اعتماد کنند و... .

فرهاد آئیش، همایون ارشادی، شاهرخ استخری، مژگان بیات،حسن شکوهی، نفیسه روشن، فرخ نعمتی، مریم سعادت، جمشید مشایخی، سپند امیرسلیمانی، عباس محبوب، علی کاظمی و مرتضی ضرابی در این فیلم سینمایی ایفای نقش کرده‌اند.

«چک» پنجشنبه شب رأس ساعت 10 شب راهی آنتن می‌شود. بازپخش آن نیز در ساعت‌های 6 صبح و 2 بعدازظهر روز جمعه خواهد بود.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT12 واژه های کاربردی مرتبط پویا شبکه افق شبکه نمایش شبکه پنج سیما شبکه سه شبکه دو شبکه یک شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران آی فیلم رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پویا شبکه افق شبکه نمایش شبکه پنج سیما شبکه سه شبکه دو شبکه یک شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران آی فیلم رسانه ملی تلویزیون پویا شبکه افق شبکه نمایش شبکه پنج سیما شبکه سه شبکه دو شبکه یک شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران آی فیلم رسانه ملی تلویزیون جدول پخش شبکه فیلم سینمایی برنامه ها سرگرم کننده اطلاع رسانی روز ساعت جدول پخش روی آنتن پخش می شود شنبه ساعت استان ها پنج شنبه فیلم ها آی فیلم ساعت 23 ساعت 19 ساعت 20

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۶۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش جمشید مشایخی، علی حاتمی و بهمن فرمان‌آرا به احضار هنرمندان به دادگاه انقلاب در بهار ۵۹/ از شجریان تا کرم رضایی برای پاره‌ای توضیحات احضار شدند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در روزهای آخر فروردین‌ماه ۱۳۵۹ گروهی از هنرپیشگان سینما و تلویزیون، کارگردانان و خوانندگان از جمله زری خوشکام، پریسا، ایرن، رضا کرم‌رضایی، سیاوش [محمدرضا شجریان] و... جهت پاره‌ای توضیحات به دادگاه انقلاب احضار شدند. در اعتراض به این اقدام جمشید مشایخی سرپرست وقت اداره‌ی تئاتر با تقریر نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسن حبیبی وزیر وقت فرهنگ و آموزش عالی از سمت خود استعفا کرد. متن نامه‌ی او که روز ۳۱ فروردین ۵۹ در روزنامه‌های کیهان و اطلاعات منتشر شد به این شرح بود:

جناب آقای حسن حبیبی وزیر فرهنگ و آموزش عالی:

پیروز احضار گروهی از هنرمندان به دادگاه انقلاب اوین، این‌جانب جمشید مشایخی که بعد از انقلاب راستین ملت ایران از طرف مقامات مسئول مملکتی به سرپرستی اداره‌ی برنامه‌های تئاتر وزارت فرهنگ و آموزش عالی انتخاب شده‌ام، معتقدم احضار هنرمندانی چون رضا کرم‌رضایی کارگردان این اداره، آقای سیاوش [محمدرضا] شجریان و خانم پریسا توهین به هنر، هنرمندان و دوست‌داران هنر می‌باشد. لذا به نشانه‌ی اعتراض به این عمل ضد انقلابی از سمت خود استعفا می‌دهم.

اعتراض سندیکای کارگردانان

در همین ایام زمزمه‌ی مصادره‌ی سینماها نیز به گوش می‌رسید تا جایی که محمدعلی نجفی سرپرست مرکز سینمایی کشور نیز در واکنش به این مسئله و نیز مصائب پیش‌آمده برای جامعه‌ی هنری استعفا کرد. به دنبال استعفای محمدعلی نجفی سرپرست مرکز سینمایی کشور و جمشید مشایخی رئیس اداره‌ی تئاتر و زمزمه‌ی مصادره شدن سینماها اعضای سندیکای کارگردانان از جمله مسعود کیمیایی، بهمن فرمان‌آرا، عباس شباویز، عباس جوانمرد، علی حاتمی، حمید سمندریان، امیر قادری، محمدعلی نجفی، رضا کرم‌رضایی و شماری دیگر از دست‌اندرکاران جلسه‌ای تشکیل دادند و اعتراض خود را نسبت به عمل دادسرای انقلاب مبنی بر احضار پی‌درپی هنرمندان اظهار داشتند. آن‌ها طی قطع‌نامه‌ای تاکید کردند که از آن پس به احضاریه‌ توجه نمی‌کنند و در دادگاه انقلاب حضور نخواهند یافت.

متن این قطع‌نامه که در مجله‌ی «جوانان امروز» به تاریخ ۸ اردیبهشت ۱۳۵۹ منتشر شد به این شرح بود:

پیرو اطلاعیه‌های دادستانی انقلاب در مورد فعالیت‌های فعالین جامعه‌ی هنری کشور

به این وسیله به اعضای سندیکای کارگردانان اعلام می‌شود جز این سندیکا در مورد فعالیت‌های هنری، صلاحیت رسیدگی ندارد و سندیکا تنها مرجع ذی‌صلاح درباره‌ی مسائل مربوط می‌باشد.

در این جلسه که با حضور جمعی از خبرنگاران تشکیل شد، بهمن فرمان‌آرا، علی حاتمی، محمدعلی نجفی و... در اعتراض به شیوه‌ی در پیش گرفته شده در دادگاه انقلاب نسبت به احضار هنرمندان سخنانی را ایراد کردند که بخش‌هایی از آن را به نقل از جوانان امروز (۸ اردیبهشت ۵۹) در پی می‌خوانید:

بهمن فرمان‌آرا: دستگاه‌هایی که هیچ نوع صلاحیتی ندارند قیم ما شده‌اند

مدت‌هاست مردم می‌گویند لیست ساواکی‌ها را منتشر کنید، کسی گوش نمی‌کند ولی ناگهان کتابی منتشر می‌شود و دولت می‌گوید چون نمی‌خواستیم نام عده‌ای لکه‌دار شود و زندگی‌شان به خطر افتد از این کار خودداری نمودیم. ولی در مورد کسانی که یک عمر در کار فرهنگی تلاش کردند اعلام می‌کنند به نام فحشا مراجعه کنید و خیلی موارد دیگر.

نیکاراگوئه که پس از یک سال که از انقلابش می‌گذرد فیلم‌هایی روانه‌ی بازار نمود که موفق به اخذ جایزه گردید ولی ما در این مدت چه کردیم؟! دستگاه‌هایی که هیچ نوع صلاحیتی ندارند قیم ما شده‌اند، حکمی صادر می‌شود که سینماها باید به دست یک مرکز مورد اعتماد سپرده شود! چه کسی تشخیص می‌دهد دستگاه تازه که می‌خواهد سینماها را اداره کند صاحب صلاحیت است.

چرا به خود ما مراجعه نمی‌شود و با چاپ اسامی در روزنامه‌ها چه چیز را می‌خواهند ثابت کنند؟!

علی حاتمی: اجازه ندادم همسرم به دادگاه برود

عقیده دارند سینما باید دانشگاه بشود ولی وقتی با دانشگاه چنین می‌شود تکلیف سینما روشن است. من نمی‌توانم سینما را کنار بگذارم و آن‌ها هم که نیستند از کار کنار نرفته‌اند مگر می‌شود نفس کشیدن را کنار گذاشت.

این‌جانب در جواب احضاریه‌ی دادگاه انقلاب که همسرم زری خوشکام را خواسته‌اند به فرموده‌ی اسلام که اجازه نداده زنی بدون اجازه‌ی شوهرش از خانه بیرون رود اشاره نموده و به حاکم شرع نوشتم: «این‌جانب اجازه نمی‌دهم همسرم جهت احضاریه‌ی شما اقدام به خروج از خانه نماید و کلیه‌ی پی‌آمد این کار را به گردن گرفته‌ام، ما منتظر نمی‌شویم هنر را به ما دیکته کنند چراکه هنر از خود هنر به وجود می‌آید. وقتی کسی نمی‌تواند نقاشی کند به خط پناه می‌برد، خود خط یک هنر اسلامی است.

محمدعلی نجفی: عمل این‌ها اسلامی نیست

عمل این‌ها اسلامی نیست چراکه در قرآن آمده نباید در افکار و رفتار دیگران تجسس کرد و اگر کسی گفت من مسلمان هستم باید پذیرفته شود. در مورد مصادره سینماها گفته شد مکان فحشا است، چنین حرفی تهمت و افترا می‌باشد، به‌خصوص اگر از طرف کسانی که خود را حامی اسلام می‌دانند زده شود.

ایرن: در دادگاه گفتم آگاهانه نقش‌هایم را بازی کردم

در دادگاه اظهار داشتم هیچ‌کس مرا مجبور به کار در سینما و ارائه‌ی نقش‌ها ننمود بلکه خود آگاهانه نقشی را پذیرفتم و بازی کردم.

۲۵۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903009

دیگر خبرها

  • واکنش جمشید مشایخی، علی حاتمی و بهمن فرمان‌آرا به احضار هنرمندان به دادگاه انقلاب در بهار ۵۹/ از شجریان تا کرم رضایی برای پاره‌ای توضیحات احضار شدند
  • هفته‌ای پر از مستند‌های جذاب در شبکه افق
  • خبر‌های رسانه شانزدهم اردیبهشت
  • گزارش تصویری | بازدید رئیس رسانه ملی و معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»
  • ماجرای ادعای هک شدن شبکه ۲ تلویزیون چه بود؟
  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون
  • سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور
  • واکنش شبانه به ادعای هک شدن شبکه ۲ تلویزیون
  • جدول فیلم‌ های امروز تلویزیون، شنبه ۱۵ اردیبهشت + ساعت پخش
  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش